Μαύρα φασόλια Bioking
Τα φασόλια έχουν πολλές φυτικές πρωτεΐνες όσες παρέχει και η κατανάλωση κρέατος. Η κατανάλωσή τους μαζί με σιτηρά αυξάνουν τα επίπεδα πρόσληψης πρωτεΐνης στον οργανισμό. Μαγειρεύονται σε συνταγές κατσαρόλας, σαλάτες, σούπες και φυσικά ως γαρνιτούρα.
Προετοιμασία για γαρνιτούρα δύο ατόμων: Μουλιάζουμε 150γραμ. φασόλια σε επαρκή ποσότητα νερού για 8-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια σε 500ml νερό για μισή ώρα ή σε χύτρα ταχύτητας για 20΄. Προσθέτουμε αλάτι μόνο όταν είναι έτοιμα.
Εισάγεται από Αυστρία.
500γρ.