Ρύζι parboiled Bioking

Κωδικός προϊόντος: Α0302 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Ρύζι parboiled Bioking
Με ειδική επεξεργασία πιέζονται βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία βρίσκονται στην ακριανή στοιβάδα στο μέσο του κόκκου. Μετά με ζεστό ατμό σκληραίνονται οι κόκκοι ώστε να φυλάσσονται τα έγκλειστα στοιχεία. Στο τέλος καθαρίζεται και γυαλίζεται. Με αυτή την ειδική επε-ξεργασία γίνεται άσπρο το ρύζι και περιέχει ακόμα περίπου το 80% τις θρεπτικής του αξίας.

Σε 3 φλιτζάνια νερό βράζουμε 1 φλιτζάνι ρύζι σε χαμηλή φωτιά για 15 – 20 λεπτά.
Αν χρειάζεται συμπληρώστε νερό, στο τέλος αλατίζετε.
Καθ. Βάρος 1000g.
Εισάγεται από Αυστρία.

Ρύζι parboiled. Μπορεί να περιέχει ίχνη απο γλουτένη, ξηρούς καρπούς, σόγια και σουσάμι.

Σας προτείνουμε να δείτε...